Kontakt oss


Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning sammen.

Kontaktinfo


Adresse:
Skogfaret 4
3477 Båtstø

Telefon:
(+47) 962 04 242

E-Post:
info@cordo.no

Hjemmeside:
www.cordo.no

Send en forespørselOm ossCordo er en fullservice inkassospesialist, som dekker alle former for inkassobehov. Hos oss er hver kunde betydningsfull.
Cordo tilbyr kvalitetstjenester, som gjør kredittadministrasjonen enkel for oppdragsgiver. Gjennom faglig dyktige medarbeidere og markedets beste systemer, kan vi tilby tjenester som er effektive og økonomisk lønnsomme for våre oppdragsgivere.
Cordo AS sin styrke er vår holdning til skylnder og kunde. Vi vet at enhver inkassosak har sin historie og sitt språk.
Vår oppgave er å finne beste løsning for alle parter.

Vi ser det som vår oppgave å gi oppdragsgivers kunder god behandling, slik at oppdragsgivers markedsmessige situasjon og gjenkjøp blir sikret. For de fleste oppdragsgivere, så kan det oppleves som ressurskrevene å følge opp kunder med ubetalte krav. Vår jobb er BÅDE å inndrive kravene, men også å ta godt vare på kundene og deres relasjon til oppdragsgiver.
Vår målsetting er at vi sammen med våre kunder kan utvikle en god kredittpolitikk med rutiner for kredittoppfølging og inkasso, for å minimalisere tap og optimalisere likviditet og gjenvinning.© Copyright 2016 Cordo AS. Alle rettigheter reservert av DigiPoint Solution AS