Om Cordo AS


Hvem er vi?


Cordo er en fullservice inkassospesialist, som dekker alle former for inkassobehov. Hos oss er hver kunde betydningsfull. Cordo tilbyr kvalitetstjenester, som gjør kredittadministrasjonen enkel for deg som kunde. Gjennom faglig dyktige medarbeidere og markedets beste systemer, kan vi tilby tjenester som er effektive og økonomisk lønnsomme for våre oppdragsgivere. Cordo AS sin styrke er vår holdning til skyldner og kunde. Vi vet at enhver inkassosak har sin historie og sitt språk. Vår oppgave er å finne beste løsning for alle parter.

Vi ser det som vår oppgave å gi oppdragsgivers kunder god behandling, slik at oppdragsgivers markedsmessige situasjon og gjenkjøp blir sikret. For de fleste oppdragsgivere, så kan det oppleves som ressurskrevene å følge opp kunder med ubetalte krav. Vår jobb er BÅDE å inndrive kravene, men også å ta godt vare på kundene og deres relasjon til oppdragsgiver. Vår målsetting er at vi sammen med våre kunder kan utvikle en god kredittpolitikk med rutiner for kredittoppfølging og inkasso, for å minimalisere tap og optimalisere likviditet og gjenvinning

Cordo samarbeider med Accounting Group, som du kan lese mer om her.

Accounting Group
Tiden da du måtte gå fysisk innom regnskapsfører med bilagspermene er heldigvis forbi; i hvertfall for våre kunder. Vi er en regnskapsfører spesialisert på nettbaserte systemer, med fokus på små og mellomstore bedrifter. Les mer om oss under, eller gå inn på www.acgr.no.

Accounting Group oppsummert i tre hovedpunkter:

Fremtidsrettet
Vi har lenge jobbet papirløst. Det er vi – og mange trær rundt oss – glade for. Og det kan du også være glad for, for deg sparer deg for både tid og penger. Tiden hvor du måtte benytte en lokal regnskapsfører slik at det var lett å levere bilagspermen er heldigvis forbi.

Effektivt
Vi har bygget selskapet vårt rundt smarte rutiner og gode systemer fra starten av. Det gjør noe med måten vi gjør ting på, og dette kommer deg som kunde til gode.

Rimelig
Vi forhører oss ikke om hva du har betalt for regnskapsføring tidligere, slik at vi kan legge oss rett under. Vi gir deg en pris vi mener er rett for den jobben som skal gjøres. Takket være de to foregående punktene er dette som regel en pris som ligger under andre i bransjen. Husk at timespris alene ikke er alt; det er antallet timer multiplisert med timesprisen som betyr noe for deg som kunde.

Accounting Group består av autoriserte regnskapsførere – noen med erfaring tilbake til åttitallet, regnskapsmedarbeidere, samt tidligere bedriftseiere med erfaring fra flere ulike bransjer. Vi jobber for å gjøre våre kunders hverdag så enkel som mulig, gjennom gode systemer og smarte rutiner. Vi er også medlem av Regnskap Norge (tidligere NARF).
Hvem tror du er best i et gitt marked; er det den som helst gjør ting på sin gamle måte og som motvillig blir tvunget til å endre seg på grunn av et ytre press, eller er det den som hele tiden ligger i forkant, og som aktivt er med å presse frem nye og bedre løsninger? Regnskapsbransjen er for tiden inne i en veldig utvikling og vi ønsker å ligge i front av denne. Dagens og morgendagens regnskapskontor ser, og vil se, veldig annerledes ut enn det gårsdagens gjorde.
Kulturen i en bedrift formes fra dag en. Skal du være et skikkelig lavpris flyselskap må du være det fra begynnelsen av; det nytter ikke begynne i den andre enden av skalaen, for så å prøve og endre alt etterpå, for da er hele organisasjonen grunnleggende oppsatt på noe annet. På samme måte er det for oss i regnskapsbransjen. Vil man ha et regnskapskontor som skal levere smarte, fremtidsrettede løsninger, til en god pris, må dette ha vært tanken fra starten av.
Driver du en bedrift kommer du ikke unna regnskapsføring. Flere og flere bedrifter ser at regnskapsfunksjonen ofte ligger godt utenfor kjernevirksomheten og at det lønner seg å sette bort denne jobben til noen som er ekspert på det, fremfor å prøve å gjøre det selv.

Velkommen til oss.

Gründer og grunnlegger

Kim Anders Aas

Kim Anders Aas gründer og leder selskapet. Han er autorisert inkassobevillingshaver har 20 års erfaring fra bransjen.
Han har spesialisert seg på å finne de beste løsninger for den enkelte kunde og den enkelte kundegruppe. Ved målinger på tvers av de andre selskapene i bransjen, så har løsninger utviklet av Kim Anders på gjenvinning av kunder og forbedring av kreditdager alltid vist seg å være den optimale løsning på sikt for de oppdragsgiverne Kim Anders har hatt ansvaret for.
Faktorer som teamsammensetning, tilpasset kommunikasjonsform, personlig engasjement og ekstremt løsningsorientert saksmetodikk er det som Kim Anders skreddersyr for den enkelte kunde.Kim Anders Aas er også kursholder innenfor inkassofaget, kommunikasjonsteknikk, ”den vanskelige samtalen”, teambuilding og kredittstyring. Han har bred erfaring i alle fora. Både som veileder en til en, men også i fora på flere hundre tilhørere.

Etterspørsel av tjenester

Utenrettslig inkasso
Rettslig inkasso
Langtidsinkasso
Kurs og opplæring
Rådgiving og bistand

Om ossCordo er en fullservice inkassospesialist, som dekker alle former for inkassobehov. Hos oss er hver kunde betydningsfull.
Cordo tilbyr kvalitetstjenester, som gjør kredittadministrasjonen enkel for oppdragsgiver. Gjennom faglig dyktige medarbeidere og markedets beste systemer, kan vi tilby tjenester som er effektive og økonomisk lønnsomme for våre oppdragsgivere.
Cordo AS sin styrke er vår holdning til skylnder og kunde. Vi vet at enhver inkassosak har sin historie og sitt språk.
Vår oppgave er å finne beste løsning for alle parter.

Vi ser det som vår oppgave å gi oppdragsgivers kunder god behandling, slik at oppdragsgivers markedsmessige situasjon og gjenkjøp blir sikret. For de fleste oppdragsgivere, så kan det oppleves som ressurskrevene å følge opp kunder med ubetalte krav. Vår jobb er BÅDE å inndrive kravene, men også å ta godt vare på kundene og deres relasjon til oppdragsgiver.
Vår målsetting er at vi sammen med våre kunder kan utvikle en god kredittpolitikk med rutiner for kredittoppfølging og inkasso, for å minimalisere tap og optimalisere likviditet og gjenvinning.© Copyright 2016 Cordo AS. Alle rettigheter reservert av DigiPoint Solution AS